Licentie aanvraag

Voor het aanpassen van de instellingen in de Dateq  SPL-TS limiters is een installateurs licentie noodzakelijk.
Heeft u deze (nog) niet ontvangen of is deze verloren gegaan, dan kunt u door het onderstaande formulier in te vullen één aanvragen.

Deze installatie licentie bestanden worden enkel verstrekt aan professionele audio installateurs.
Bent u als horeca ondernemer eigenaar van een SPL limiter en dienen instellingen aangepast te worden, dan kunt u contact op nemen met de leverancier van de limiter of de dichtstbijzijnde installateur in uw regio opzoeken via onze distributie pagina.

De afgegeven installatie licenties zijn strikt persoonlijk en geregistreerd op naam van uw bedrijf.
Aanpassingen tijdens configuratie worden opgeslagen in de limiter en gekoppeld aan de gebruikte licentie.
SPL23TS licence view

Voor het verstrekken van een installatie licentie hebben wij de volgende informatie nodig:

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Bedrijf(*)

Functie

Adres (*)

Postcode (*)

Plaats (*)

Land(*)

Telefoonnumer (*)

Uw email (*)

Type Dateq limiter (*)

Serienummer(*)

Gewenst wachtwoord(*)

Additionele informatie (*)