Gegevens vergeten?

SPL2TS

 795,00 Excl. BTW

SPL2TS

De SPL2TS is de standaard versie van onze geluidsdruk-begrenzers. Hij biedt de oplossing voor de meeste van uw geluidsproblemen. Deze limiter wordt door steeds meer instanties gezien als de beste in zijn klasse.


Firmware en software update Juli 2018 versie 5.0.
(zie beschrijving)

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De microcontroller in de begrenzer meet continu het ingangs-signaal en verzwakt de uitgang zoveel als noodzakelijk is om de maximale geluidsdruk beneden een vooraf ingestelde waarde te houden. Omdat de SPL begrenzers geen piek-limiters zijn, wordt de dynamiek van de muziek niet aangetast.

Op de SPL2TS kunnen zowel de ingangsgevoeligheid (threshold) en de uitgangsverzwakking (output-level) worden ingesteld. Alle connectoren en de regelaars kunnen na de installatie worden verzegeld, zodat deze achteraf niet meer kunnen worden aangepast.

De SPL2TS is voorzien van een ingebouwde klok. Deze maakt het mogelijk om per dagdeel verschillende geluidsdruk-niveau’s in te stellen. De ingebouwde kalender ondersteund tot 10 data waarop de limiter in ‘bypass’ mode werkt. Al deze instellingen kunnen met behulp van de PC-software worden ingesteld.

Firmware 5.0 update
– Bypass kalender voor ingeven van bypass tijden en data
– Soft potmeters voor uitschakelen van hardware
– Soft range instellingen dB grenzen potmeters
– Vernieuwde configuratie software download via link
– Update beschikbaar voor alle bestaande SPL2TS MK2 modellen

Manuals

SPL23TSMKII manual NL_UK-G

TOP