Gegevens vergeten?

SPL3TS

 925,00 Excl. BTW

SPL3TS

De SPL3TS werkt net zoals de SPL2TS: een microcontroller meet continu het ingangsniveau en past het uitgangsniveau aan zodra de maximale toegestane waarde wordt overschreden.


Firmware en software update Juli 2018 versie 5.0.
(zie beschrijving)

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De SPL3TS heeft nog een andere functie. Hij heeft een meetmicrofoon zodat ook de geluidsdruk van bijvoorbeeld een live-band gemeten kan worden. Hierdoor is de SPL3 bij uitstek geschikt voor live-optredens waar de band haar eigen apparatuur meeneemt. Als in live-mode het geluidsdrukniveau de vooraf ingestelde waarde overschrijdt kan de begrenzer een waarschuwing geven aan de band (een flitsende lamp). Als de geluidsdruk te hoog blijft zal de limiter een sanctie geven. Het is mogelijk om de netspanning door middel van deze sanctie af te schakelen.

De SPL3TS heeft een ingebouwde klok. Deze maakt het mogelijk om per dagdeel verschillende geluidsdruk-niveau’s in te stellen. De ingebouwde kalender ondersteund tot 10 data waarop de limiter in ‘bypass’ mode werkt. Al deze instellingen kunnen met behulp van de PC-software worden ingesteld.

Firmware 5.0 update
– Bypass kalender voor ingeven van bypass tijden en data
– Soft potmeters voor uitschakelen van hardware
– Soft range instellingen dB grenzen potmeters
– Vernieuwde configuratie software download via link
– Update beschikbaar voor alle bestaande SPL3TS MK2 modellen

Manuals

SPL2TS-3TS MKII manual MUL_NL_UK_G_FR

TOP