Gegevens vergeten?

SRL-1

 480,00 Excl. BTW

De SRL1 is de uitbreiding voor de SPL-D2 en SPL-D3 display units en de SPL3, SPL3TS, SPL5 en SPL6 limiters. Gekoppeld aan één van de SPL series limiters of het display maakt het mogelijk om bij overschrijding een waarschuwingslamp aan te sluiten en de stroomvoorziening te onderbreken. Gekoppeld aan de SPL-D2 of SPL-D3 is het tevens mogelijk de instellingen via de SPL-D2 en SPL-D3 software als vertraging en sanctie aan te passen.

Beschrijving

SRL-1 gekoppeld aan de SPL3, SPL3TS, SPL5 en SPL6

Wanneer het apparaat is gekoppeld aan de SPL3, 3TS, SPL5 en SPL6 zal de SRL-1 reageren op de waarschuwing en sanctie status van de limiter. De instellingen worden automatisch van de limiter over genomen. 

SRL-1 gekoppeld aan de SPL-D2 of SPL-D3

Gekoppeld aan de SPL-D2 of SPL-D3 heeft de SRL-1 de mogelijkheid om op een voor ingestelde geluidsdruk als circuit onderbreker te werken. Vóór het onderbreken van het circuit zal de waarschuwingslamp signaal geven. Met het instellen van de groen/rood overgang wordt tevens de maximale geluidsdruk voor de SRL-1 ingesteld.

Bij het overschrijden van de ingestelde drempelwaarde zal de SRL-1 na de ingestelde tijd 5 seconden het stroomcircuit onderbreken.

Na het verstrijken van de sanctie tijd zal de stroom door voer worden hersteld.

Manuals

DATEQ SRL-1_Manual

TOP