Over Dateq

DATEQ AUDIO TECHNOLOGIES produceert al sinds 1970 audio apparatuur voor DJ’s en professionele eindgebruikers. De eerste serie mengpanelen is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de eindgebruikers, de mengpanelen bleken erg succesvol te zijn. Sinds het vrijkomen van de¬†Nederlandse radio markt in 1984 introduceerden wij¬†de eerste echte broadcast consoles en tot op heden is DATEQ het meest gebruikte merk in de markt.

gebouw

DATEQ levert een ruim assortiment van mixers voor de disco markt. Alle mixers voldoen aan de DATEQ criteria: een betrouwbare, goed te bedienen mixer met een uitzonderlijke audio kwaliteit. Naast de mixers levert DATEQ ook een assortiment aan geluidsbegrenzers (SPL serie).

Broadcast mixers werden ontworpen met gebruik van de know-how die verkregen was bij het ontwerpen van de mengpanelen voor de DJ markt. Er is een hoop veranderd sinds 1984, maar niet de bedrijfsfilosofie. De panelen worden nog steeds in nauwe samenwerking met de eindgebruikers ontworpen en zowel de kwaliteit als de servicebaarheid zijn eisen waaraan een DATEQ moet voldoen. Sterke microprocessors zorgen voor een flexibele, eenvoudig installeerbare en – bovenal – intelligente broadcast console. Speciale aandacht is besteed aan de communicatie sectie: van steeds groter belang in de moderne radio studio. Het feit dat, met al deze veelzijdigheid en functionaliteit, de consoles nog steeds eenvoudig te bedienen zijn, is wat DATEQ zo bijzonder maakt.